Welkom!
25 maart 2021

De 1e uitgave van ons glossy magazine Garagenieuws.nl is een feit! Op dit moment worden 10.000 exemplaren verstuurd én verdeeld over onze klanten (aangesloten autobedrijven) én verstuurd naar vele autobedrijven in Nederland.

Een glossy magazine, u kosteloos aangeboden door uw eigen autobedrijf. Landelijk verkrijgbaar op het voor u vertrouwde adres voor auto onderhoud en alles wat daarmee samenhangt. Een onderscheidend autoblad dat lekker leest en u hopelijk ook regelmatig een glimlach brengt. Dát is de insteek van ons magazine.

Vier keer per jaar verschijnt ons magazine waarin wij allerlei onderwerpen onder de aandacht brengen. Binnen de autobranche maar zeer zeker ook daarbuiten. Samen met onze redactie, de journalisten én de fotografen zijn wij alweer aan de slag met de 2e editie die rond 21 juni uitkomt. Vanaf de 2e editie gaan we naar 100 pagina’s leesplezier!

Wilt u als autobedrijf ook graag het magazine Garagenieuws.nl aan uw klanten aanbieden? Neem dan contact op met ons via info@garagenieuws.nl. Wij kijken dan samen naar de mogelijkheden. Bent u al klant bij ons? Dan is het magazine zelfs kosteloos.

Garagenieuws.nl: onderscheidend. Hét blad voor autoliefhebbers, automobilisten én kilometervreters.

Wilt u op de hoogte blijven, geef u dan op voor de nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Robin Kooijman
Uitgever Garagenieuws.nl

Kooijman Automotive
Diensten voor de Autobranche
085-7733750